All for Joomla All for Webmasters


Понуда

Предовогодишна  Понуда    28-29.12 .2018   

******** Кристална сала,магичен декор-Проткаено со акордите на реномираната група "МИЛЕНИУМ"-Битола

-неограничено пиење

-богато мени

-забава до зори

****цена 650ден./по лице****

 

 

 

Новогодишна забава 2019 година

Група" Милениум"

31.12.2018-цена -2100ден./лице

01.01.2019-цена-1150ден./лице

https://www.youtube.com/watch?v=n2jjRnTV2PI
https://www.youtube.com/watch?v=-3BsPC98PEs
https://www.youtube.com/watch?v=uNKmmL4uGhI